SPRING SUMMER '23
Nouvelles

SPRING SUMMER '23

Mar 27, 2023

Maak kennis met onze nieuwe Spring Summer '23 collectie, in samenwerking met Plastic Whale!

We zijn verheugd om de lancering van onze nieuwste collectie aan te kondigen, die een speciale samenwerking met Plastic Whale Foundation bevat. Onze Spring Summer '23 lijn is niet alleen trendy en stijlvol, maar ook milieubewust en sociaal verantwoord.

Bij XPLCT Studios streven we er altijd naar om een positieve impact op de wereld te maken. Daarom zijn we enthousiast om samen te werken met Plastic Whale, een toegewijde organisatie die zich inzet voor het opruimen van plastic afval uit onze oceanen en het upcyclen tot duurzame producten. Geïnspireerd door hun missie hebben we een kledinglijn ontworpen die niet alleen trendy is, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet. Naast het upcyclen van de materialen doneren wij ook 10% van onze omzet aan plastic whale.

Onze Spring Summer '23 collectie biedt een breed scala aan kledingstukken, waaronder T-shirts, hoodies, shorts en jassen, allemaal gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. We hebben gerecycled polyester en biologisch katoen gebruikt om onze stukken te creëren, waardoor ze niet alleen comfortabel en duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Bekijk snel de gehele collectie hier 

Mots clés